Els carrers seran sempre nostres

És el primer avançament en forma de videoclip del nou treball previst pel setembre del 2018. La cançó és un homenatge a totes les persones que van fer possible l’1 d’octubre i aquest acte d’empoderament popular. El títol ens evoca a l’himne que s’ha repetit duran totes aquestes mobilitzacions.

Mascarats naix a la Sénia, terres de cruïlla, i incorpora músics de les Terres de l’Ebre i del nord del País Valencià. La nostra essència és passar-nos-ho bé dalt i baix de l’escenari i transmetre els nostres ideals, preocupacions i les ganes de trencar amb tot allò que ens ofega.

Durant la presentació de “Trencarem l’imaginari” vam recórrer fins a 25 escenaris d’arreu dels Països Catalans com la Festa Major Alternativa de la Vila de Gràcia, les Ulé Barraques de Riudoms o la Festa de primavera de Morella.

 

Trencarem l’imaginari

Trencarem l’imaginari (2017) ens dóna la clau per imaginar un nou món. Els nou temes que componen el disc pretenen trencar amb tot allò que ens ve imposat i fer de la música una eina més de transformació social. En aquest treball també hi ha hagut una evolució d’estil: passant a la fusió entre el reggae i el rock.

“Mai més presons” (amb la col·laboració de Gemma Polo) fou la cançó escollida per fer el primer videoclip del grup.